Focus op talent
School voor buitengewoon secundair onderwijs

Nieuws

NUMMER 7: buitenschool buiten school

Gepubliceerd op 06/07/2018

Vanuit onze BuSO school Egmont & Hoorn startten we een alternatieve werking op voor jongeren die moeite hebben met een gewoon schools traject. We doen dat in een oude landelijke woning in Huise, op enkele kilometers afstand van de school. Het wordt een project dat in zijn opstartfase - aangestuurd door enkele vaste medewerkers van de school - op vrijwilligerswerk steunt. En het krijgt de naam Nummer 7.

Hier vind je een uitgebreide brochure die het project uit de doeken doet, evenals een flyer met hapklare informatie.

Het welslagen hangt ook af van de financiële middelen die we kunnen verzamelen. We rekenen op eenmalige betoelaging van enkele gekende instellingen. Ook op vrije giften die sympathisanten ons geven. Allicht belangrijker - want duurzamer - is ons plan om een medestandersgroep te verzamelen: ongeveer 100 personen die graag bereid zijn om ons gedurende 1 jaar maandelijks € 10,- te schenken ten behoeve van de dagelijkse werking.

Onze school telt 100 leerlingen. Onder het motto voor elke leerling één medestander kunnen we de rijkdom die onze leerlingen ontegensprekelijk in zich dragen, groter maken. Mogelijk ben jij bereid om ons hiermee te helpen. Wie zich als medestander aanmeldt - een e-mailbericht naar info@egmontenhoorn.be is voldoende - wordt persoonlijk gecontacteerd voor kennismaking en praktisch afspraken.

 

 

 

 

Sitemap